Booming Business™

Mijn meest uitgebreide coaching programma

1-op-1 coaching, advies en begeleiding voor jouw business

Ready to rumble & shine!

No more playing small for you

Ben jij die ambitieuze goalgetter met passie voor je vak? Jij bent die ondernemer die klaar is om te groeien en haar inkomsten wil vergroten. Je hebt al stappen gezet met je business, ondernemen is niet nieuw voor je, maar je weet dat er meer in zit, véél meer. Je voelt dat je tot meer in staat bent!

Jij bent ready om je business echt naar een hoger niveau te tillen. Maar niet zomaar een niveau’tje hoger, nee echt sky high! Je bent zó done met gewoontjes, aanmodderen en dat gevoel van ‘12-in-dozijn‘. Wat jij wilt is impact maken, boven de massa uitsteken, met je droomklanten werken en die moeiteloos aantrekken, een aanbod wat past bij jou en een omzet die elke maand steady binnenkomt, dát is wat jij wilt!

Je wilt een business die gaat werken vóór jou, instead of the other way around. Zodat jij je doelen kunt waarmaken en meer rust, vrijheid & geluk ervaart in het ondernemerschap! 

Maar je weet niet zo goed hoe je dit allemaal moet gaan aanpakken, waar je moet beginnen of aan welke knoppen je moet draaien. Laat mij je helpen! 

Banner website homepage

Je wilt succes met simpel & eenvoud

Ja, je wilt een business runnen met grote successen, maar wel graag zo simpel mogelijk en geen hele ingewikkelde funnels of ads etc. (girl, it's possible..)

Je bent klaar om te groeien

Zowel met je business als op personal level wil je gaan groeien. Je bent bereid om daarvoor alles uit de kast te halen en commitment & accountability zitten in je DNA.

je mist consistentie & flow

Je wilt werken met jouw droomklanten, en vooral deze droomklanten moeiteloos aantrekken via je socials. Je wilt dat jouw business voor jou gaat werken, als een klantenmagneet! Wat zich uiteraard vertaald in omzet.

Is jouw antwoord op alle bovenstaande punten: JA!
Dan is het Booming Business™ programma wat je nodig hebt!

Sounds familiar?

Je hebt moeite met online zichtbaar zijn

Je bent uren bezig met je op social media, het bedenken en maken van je content, maar dat heeft weinig -of zelfs geen- resultaat. Het ontbreekt aan goede content strategie.

Je bent klaar voor de volgende stap

Je wilt van jouw business een écht powerfull & authentiek personal brand maken, maar het lukt je maar niet om de juiste weg in te slaan.

Er is geen game plan

Je wilt verder, stappen zetten en groeien, maar hoe? Je hebt geen idee wat de juiste stappen zijn, je hebt behoefte aan een game plan voor jouw business.

Je wilt af van gewoontjes en 12-in-dozijn

Je weet dat je jezelf moet onderscheiden van de massa, je wilt jezelf ook in the picture zetten, maar je weet simpelweg niet goed ‘hoe’ je dat het beste kunt doen

Voor je gevoel sta je stil

Je weet dat er meer in zit en voelt dat je tot meer in staat bent! Je business loopt wel, maar niet zoals je zou willen.

Je bent klaar voor a change

Je hebt al een business maar het is tijd om je aanbod aan te scherpen of een nieuw/extra verdienmodel te ontwikkelen. Ook je prijzen verdienen misschien nog wel wat aandacht.

ER is geen strategie

Er mist flow in je business, en dat weet je. Je hebt misschien wel wat omzet, maar bij lange niet genoeg. Je hebt wel wat klanten, maar niet altijd de juiste.

5

Hou zou het voor je zijn als je...

je business omturnt tot een POWERFULL & Authentiek personal brand, wat zorgt voor een consistente stroom van omzet, winst & droomklanten.

je droomklant door en door kent, je precies weet hoe je deze droomklanten moet aantrekken en wat je er voor moet doen om hen binnen te halen.

jezelf op de kaart hebt gezet, online zichtbaar zijn voor jou geen moeite meer is, je de expert rol ownt en precies hoe je jezelf moet positioneren.

business fungeert als een klantenmagneet, omzet consistent binnenkomt en je business vóór jou gaat werken in plaats van andersom.

precies weet welke content je wanneer moet plaatsen, inspiratieloosheid verleden tijd is en het je 0 moeite kost om je volgers binnen no-time klanten te maken.

business model een business model wordt mét een werkende strategie en dat door simpel & eenvoud.

de concurrentie volledig links kunt liggen en je je eigen koers kunt varen met een duidelijk, helder en concreet BUSINESS MASTER plan.

precies weet hoe je jouw personal brand door vertaald in alles wat je doet. Van content, je tone of voice, je message tot aan de inrichting van jouw social media. Je weet precies hoe je jouw branding consistent kunt gaan doorvoeren.

Het all-in concept voor ambitieuze goalgetters die klaar zijn om te groeien!

Na het Booming Business™ Programma heb jij:

Kortom: een business wat zorgt voor meer rust, vrijheid, energie & geld! Én dat alles middels simpel en eenvoud!

What to expect, and what not?

Het Booming Business™ programma is een intensieve samenwerking waarbij we 1-op-1 aan de slag om van jouw business een POWERFULL merk te maken. 

Ik geloof in de kracht van het individu, dit programma is maatwerk, geen one size fits all. En ik hou van een persoonlijke touch & aandacht dus app me, bel me of mail me vooral bij al je vragen, want in dit programma ben ik er voor jou.

Ik ben je personal cheerleader, ik zal je supporten waar ik kan en het beste in je naar boven halen, maar ik ben niet je moeder. Ik ga niet aan een dood paard staan te trekken, ik stop 200% commitment in mijn samenwerkingen en dit verwacht ik dan ook terug. I hold you accountable girl!

Bij mij moet je niet zijn voor langdradigheid en eromheen draaien, bij moet je zijn voor een goudeerlijke mening, bakken vol energie en humor.

4

De investering van Booming Business™

Booming Business™ Gold

5 maanden intensieve samenwerking

1-op-1 begeleiding, coaching en advies

Tijdens het programma ben ik je support, vraagbaak, personal cheerleader én sparringpartner. Ik deel met je al mijn kennis, maar uiteindelijk zul je het zelf moeten doen. Ik kan en ga het niet voor je doen.

Face-to-face kick-off (3u)

We trappen af met een live dag, dit is de strategiesessie. We kijken waar je nu staat, waar je naar toe wil en wat daarvoor nodig is. We gaan direct de diepte in, we bekijken je aanbod, verdienmodel, prijzen en je strategie. Na afloop heb jij een actieplan, zodat je direct aan de slag kunt: 1,2,3 ACTION!

2-wekelijks online sessie (30/45 min via Zoom)

Om de actiemodus erin te houden, snel te kunnen bijsturen en scherp te blijven hebben we om de week een coachingscall gepland staan. Met welke struggle je dan ook loopt, we kijken er samen naar en lossen het op. Zo houden we de lijntjes kort en kun je echt stappen gaan zetten.

2x deep dive sessie (online, 2u)

Naast de strategiesessie, gaan we ook 2x online met elkaar aan de slag. Om net dat beetje meer eruit te kunnen halen, samen te kunnen brainstormen en je business echt naar een hoger niveau te tillen. De invulling van deze sessies zullen we samen bepalen aan de hand van jouw bottlenecks.

24/5 bereikbaar via whatsapp & e-mail

Ik houd van korte lijntjes dus tussen onze sessies door hebben we contact. Je kunt me altijd whatsappen of e-mailen als je vragen hebt, vastloopt of even wilt overleggen, maar ook natuurlijk om je successen te delen!

Personal Branded fotoshoot (t.w.v €300)

In de laatste maand plannen we samen een fotoshoot, we gaan samen op pad om jou zelfverzekerd, spontaan en vooral als jezelf op de foto te zetten. En natuurlijk niet te vergeten volledig in lijn met je branding.

EXTRA! | GRATIS TOEGANG TOT MIJN ONLINE ACADEMY

Als extraatje krijg je toegang tot de online Boost Your Biz™ course mét werkboek. Handig voor als je je kennis over bepaalde onderwerpen wat wil opfrissen of uitbreiden (t.w.v €249)

De investering

in plaats van €5.749,-

€3.898

*Prijzen zijn excl. BTW, betalen in termijnen is mogelijk​

Booming Business™ Platinum

optioneel | volledige rebranding bij te boeken.

Wil je ook direct je visual design mee uplevelen? Dan raad ik je aan om het Booming Business te upgraden naar het Booming Business Platinum™ pakket. Je ontvangt dan 1x professioneel logo incl. kleur & vorm variaties in alle benodigde formats en 1x huisstijl incl. typografie, vormen & kleuren. Kosten voor deze upgrade bedragen €1.219.

De investering

€3.898 + €1.219

TOTAAL €5109

*Prijzen zijn excl. BTW, betalen in termijnen is mogelijk​

Booming Business is er voor de ambitieuze kennisondernemer who is...

Misschien heb je twijfels en denk je wel...

De meest gestelde vragen voor je op een rijtje:

Dit programma duurt 5 maanden. 

Als we beiden hebben besloten dat we met elkaar in zee willen gaan, kunnen we een datum voor de eerste sessie prikken. Als ik meteen plek heb in mijn agenda, kunnen we wat mij betreft meteen beginnen. 

Ja, het BB-programma kun je in termijnen betalen. Scroll even terug naar de investering daar lees je ook wat in termijnen betalen kost.

Ik kan me dat helemaal voorstellen, investeren als ondernemer is altijd spannend, maar ik wil je ook vertellen dat je door deze investering te doen je bouwt aan de groei van jouw bedrijf. Als je er 200% voor gaat dan kun je jouw investering binnen no-time terugverdiend hebben omdat je meer omzet genereert én meer klanten aantrekt!

Als het niet nu is, wanneer is het dan wel? Het juiste moment is er haast nooit, geloof me, ik bouwde mijn bedrijf op tijdens de coronacrisis en de commitment maakt of je er succes mee boekt! Ik geloof dat als je ergens van droomt, je het waar kunt maken.
Eigenlijk is voor alles wat je écht graag wilt wel ergens een paar uur vanaf te snoepen. Commitment bij het BB-programma is cruciaal alleen dan ga je alles uit het programma halen.
Stel jezelf is de vraag: Als ik het zelf kon, waarom heb ik dan nog niet het resultaat geboekt wat ik voor ogen heb of ben ik verder doorgegroeid? Waarschijnlijk omdat je niet precies weet ‘hoe’, en dat is nu precies wat je leert in het BB-programma.
Dat is geen probleem! Dan maken we samen een goede start en ik leer je alle tools om na het BB-programma zelf aan de slag te kunnen met jouw sociale media.
Het BB-programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een bedrijf, ook starters! Het is daarom wel van belang dat er al een gedegen aanbod is, het programma gaat namelijk niet in op het aanbod maar richt zich op het strategische en creatieve proces van het bedrijf! Twijfel je of jouw bedrijf geschikt is voor het BB-programma? Plan een Kickstart call met me in, dan kijken we samen of het BB-programma voor jou passend is.

Booming Business™ Gold

De investering

in plaats van €5.749,-

€3.898

*Prijzen zijn excl. BTW, betalen in termijnen is mogelijk​

Booming Business™ Platinum

De investering

TOTAAL €5109

*Prijzen zijn excl. BTW, betalen in termijnen is mogelijk​

Booming Business™

Mijn meest uitgebreide coaching programma

1-op-1 coaching, advies en begeleiding voor jouw business

Ready to rumble & shine!

No more playing small for you

Ben jij die ambitieuze goalgetter met passie voor je vak? Jij bent die ondernemer die klaar is om te groeien en haar inkomsten wil vergroten. Je hebt al stappen gezet met je business, ondernemen is niet nieuw voor je, maar je weet dat er meer in zit, véél meer. Je voelt dat je tot meer in staat bent!

Jij bent ready om je business echt naar een hoger niveau te tillen. Maar niet zomaar een niveau’tje hoger, nee echt sky high! Je bent zó done met gewoontjes, aanmodderen en dat gevoel van ‘12-in-dozijn‘. Wat jij wilt is impact maken, boven de massa uitsteken, met je droomklanten werken en die moeiteloos aantrekken, een aanbod wat past bij jou en een omzet die elke maand steady binnenkomt, dát is wat jij wilt!

Je wilt een business die gaat werken vóór jou, instead of the other way around. Zodat jij je doelen kunt waarmaken en meer rust, vrijheid & geluk ervaart in het ondernemerschap! 

Maar je weet niet zo goed hoe je dit allemaal moet gaan aanpakken, waar je moet beginnen of aan welke knoppen je moet draaien. Laat mij je helpen! 

Is jouw antwoord op alle bovenstaande punten: JA!

Dan is het Booming Business™ programma wat je nodig hebt!

Sounds familiar?

Je wilt succes met simpel & eenvoud

Ja, je wilt een business runnen met grote successen, maar wel graag zo simpel mogelijk en geen hele ingewikkelde funnels of ads etc. (girl, it's possible..)

Voor je gevoel sta je stil

Je weet dat er meer in zit en voelt dat je tot meer in staat bent! Je business loopt wel, maar niet zoals je zou willen.

je mist consistentie & flow

Je wilt werken met jouw droomklanten, en vooral deze droomklanten moeiteloos aantrekken via je socials. Je wilt dat jouw business voor jou gaat werken, als een klantenmagneet! Wat zich uiteraard vertaald in omzet.

Je hebt moeite met online zichtbaar zijn

Je bent uren bezig met je op social media, het bedenken en maken van je content, maar dat heeft weinig -of zelfs geen- resultaat. Het ontbreekt aan goede content strategie.

Er is geen game plan

Je wilt verder, stappen zetten en groeien, maar hoe? Je hebt geen idee wat de juiste stappen zijn, je hebt behoefte aan een game plan voor jouw business.

Je wilt af van gewoontjes en 12-in-dozijn

Je weet dat je jezelf moet onderscheiden van de massa, je wilt jezelf ook in the picture zetten, maar je weet simpelweg niet goed ‘hoe’ je dat het beste kunt doen

Je bent klaar voor de volgende stap

Je wilt van jouw business een écht powerfull & authentiek personal brand maken, maar het lukt je maar niet om de juiste weg in te slaan.

Je bent klaar om te groeien

Zowel met je business als op personal level wil je gaan groeien. Je bent bereid om daarvoor alles uit de kast te halen en commitment & accountability zitten in je DNA.

Je wilt succes met simpel & eenvoud

Ja, je wilt een business runnen met grote successen, maar wel graag zo simpel mogelijk en geen hele ingewikkelde funnels of ads etc. (girl, it's possible..)

Je bent klaar voor a change

Je hebt al een business maar het is tijd om je aanbod aan te scherpen of een nieuw/extra verdienmodel te ontwikkelen. Ook je prijzen verdienen misschien nog wel wat aandacht.

ER is geen strategie

Er mist flow in je business, en dat weet je. Je hebt misschien wel wat omzet, maar bij lange niet genoeg. Je hebt wel wat klanten, maar niet altijd de juiste.

Hou zou het voor je zijn als je...

je business omturnt tot een POWERFULL & Authentiek personal brand, wat zorgt voor een consistente stroom van omzet, winst & droomklanten.

je droomklant door en door kent, je precies weet hoe je deze droomklanten moet aantrekken en wat je er voor moet doen om hen binnen te halen.

jezelf op de kaart hebt gezet, online zichtbaar zijn voor jou geen moeite meer is, je de expert rol ownt en precies hoe je jezelf moet positioneren.

business fungeert als een klantenmagneet, omzet consistent binnenkomt en je business vóór jou gaat werken in plaats van andersom.

precies weet welke content je wanneer moet plaatsen, inspiratieloosheid verleden tijd is en het je 0 moeite kost om je volgers binnen no-time klanten te maken.

business model een business model wordt mét een werkende strategie en dat door simpel & eenvoud.

de concurrentie volledig links kunt liggen en je je eigen koers kunt varen met een duidelijk, helder en concreet BUSINESS MASTER plan.

precies weet hoe je jouw personal brand door vertaald in alles wat je doet. Van content, je tone of voice, je message tot aan de inrichting van jouw social media. Je weet precies hoe je jouw branding consistent kunt gaan doorvoeren.

5

Het all-in concept voor ambitieuze goalgetters die klaar zijn om te groeien!

Na het Booming Business™ Programma heb jij:

Kortom: een business wat zorgt voor meer rust, vrijheid, energie & geld! Én dat alles middels simpel en eenvoud!

What to expect, and what not?

Het Booming Business™ programma is een intensieve samenwerking waarbij we 1-op-1 aan de slag om van jouw business een POWERFULL merk te maken. 

Ik geloof in de kracht van het individu, dit programma is maatwerk, geen one size fits all. En ik hou van een persoonlijke touch & aandacht dus app me, bel me of mail me vooral bij al je vragen, want in dit programma ben ik er voor jou.

Ik ben je personal cheerleader, ik zal je supporten waar ik kan en het beste in je naar boven halen, maar ik ben niet je moeder. Ik ga niet aan een dood paard staan te trekken, ik stop 200% commitment in mijn samenwerkingen en dit verwacht ik dan ook terug. I hold you accountable girl!

Bij mij moet je niet zijn voor langdradigheid en eromheen draaien, bij moet je zijn voor een goudeerlijke mening, bakken vol energie en humor.

4

De investering van Booming Business™

Booming Business™ Gold

5 maanden intensieve samenwerking

1-op-1 begeleiding, coaching en advies

Tijdens het programma ben ik je support, vraagbaak, personal cheerleader én sparringpartner. Ik deel met je al mijn kennis, maar uiteindelijk zul je het zelf moeten doen. Ik kan en ga het niet voor je doen.

Face-to-face kick-off (3u)

We trappen af met een live dag, dit is de strategiesessie. We kijken waar je nu staat, waar je naar toe wil en wat daarvoor nodig is. We gaan direct de diepte in, we bekijken je aanbod, verdienmodel, prijzen en je strategie. Na afloop heb jij een actieplan, zodat je direct aan de slag kunt: 1,2,3 ACTION!

2-wekelijks online sessie (30/45 min via Zoom)

Om de actiemodus erin te houden, snel te kunnen bijsturen en scherp te blijven, hebben we om de week een coachingscall gepland staan. Met welke struggle je dan ook loopt, we kijken er samen naar en lossen het op. Zo houden we de lijntjes kort en kun je echt stappen gaan zetten.

2x deep dive sessie (online, 2u)

Naast de strategiesessie, gaan we ook 2x online met elkaar aan de slag. Om net dat beetje meer eruit te kunnen halen, samen te kunnen brainstormen en je business echt naar een hoger niveau te tillen. De invulling van deze sessies zullen we samen bepalen aan de hand van jouw bottlenecks.

24/5 bereikbaar via whatsapp & e-mail

Ik houd van korte lijntjes dus tussen onze sessies door hebben we contact. Je kunt me altijd whatsappen of e-mailen als je vragen hebt, vastloopt of even wilt overleggen, maar ook natuurlijk om je successen te delen!

Personal Branded fotoshoot (t.w.v €300)

In de laatste maand plannen we samen een fotoshoot, we gaan samen op pad om jou zelfverzekerd, spontaan en vooral als jezelf op de foto te zetten. En natuurlijk niet te vergeten volledig in lijn met je branding.

EXTRA! | GRATIS TOEGANG TOT MIJN ONLINE ACADEMY

Als extraatje krijg je toegang tot de online Boost Your Biz™ course mét werkboek. Handig voor als je je kennis over bepaalde onderwerpen wat wil opfrissen of uitbreiden (t.w.v €249)

De investering

in plaats van €5.749,-

€3.898

*Prijzen zijn excl. BTW, betalen in termijnen is mogelijk​

Booming Business™ Platinum

optioneel | volledige rebranding bij te boeken.

Wil je ook direct je visual design mee uplevelen? Dan raad ik je aan om het Booming Business te upgraden naar het Booming Business Platinum™ pakket. Je ontvangt dan 1x professioneel logo incl. kleur & vorm variaties in alle benodigde formats en 1x huisstijl incl. typografie, vormen & kleuren. Kosten voor deze upgrade bedragen €1.219.

De investering

€3.898 + €1.219

TOTAAL €5109

*Prijzen zijn excl. BTW, betalen in termijnen is mogelijk​

Booming Business is er voor de ambitieuze kennisondernemer who is...

Misschien heb je twijfels en denk je wel...

De meest gestelde vragen voor je op een rijtje:

Dit programma duurt 5 maanden. 

Als we beiden hebben besloten dat we met elkaar in zee willen gaan, kunnen we een datum voor de eerste sessie prikken. Als ik meteen plek heb in mijn agenda, kunnen we wat mij betreft meteen beginnen. 

Ja, het BB-programma kun je in termijnen betalen. Scroll even terug naar de investering daar lees je ook wat in termijnen betalen kost.

Ik kan me dat helemaal voorstellen, investeren als ondernemer is altijd spannend, maar ik wil je ook vertellen dat je door deze investering te doen je bouwt aan de groei van jouw bedrijf. Als je er 200% voor gaat dan kun je jouw investering binnen no-time terugverdiend hebben omdat je meer omzet genereert én meer klanten aantrekt!

Als het niet nu is, wanneer is het dan wel? Het juiste moment is er haast nooit, geloof me, ik bouwde mijn bedrijf op tijdens de coronacrisis en de commitment maakt of je er succes mee boekt! Ik geloof dat als je ergens van droomt, je het waar kunt maken.
Eigenlijk is voor alles wat je écht graag wilt wel ergens een paar uur vanaf te snoepen. Commitment bij het BB-programma is cruciaal alleen dan ga je alles uit het programma halen.
Stel jezelf is de vraag: Als ik het zelf kon, waarom heb ik dan nog niet het resultaat geboekt wat ik voor ogen heb of ben ik verder doorgegroeid? Waarschijnlijk omdat je niet precies weet ‘hoe’, en dat is nu precies wat je leert in het BB-programma.
Dat is geen probleem! Dan maken we samen een goede start en ik leer je alle tools om na het BB-programma zelf aan de slag te kunnen met jouw sociale media.
Het BB-programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een bedrijf, ook starters! Het is daarom wel van belang dat er al een gedegen aanbod is, het programma gaat namelijk niet in op het aanbod maar richt zich op het strategische en creatieve proces van het bedrijf! Twijfel je of jouw bedrijf geschikt is voor het BB-programma? Plan een Kickstart call met me in, dan kijken we samen of het BB-programma voor jou passend is.

Kick-start call

×

Hi!

Welkom bij The Creative Concept Studio.

 

Heb je een vraag? Of kan ik je ergens mee helpen, stel je vraag dan gerust hier, ik sta je graag direct te woord!

 

Mailen kan naar info@thecreativeconceptstudio.nl

 

Tot snel, liefs Mégan

× Hi! Waar kan ik je mee helpen?