Do good and good will come your way

Ik citeer even: According to ancient Hindu belief, living with good intent attracts good karma. Do good, and good will come your way.

Dit las ik gisteren onder douche op mijn showerfoam fles.

En yes girl, ik lees nu eenmaal de verpakkingen van mijn douche producten onder de douche…weten jullie dát ook weer. (Voor de nieuwsgierige onder ons en nu denkt ‘op welke fles dan?’, het staat op de showerfoam fles van de Rituals Karma lijn)

Anyway, voordat ik dus mijn fles aan het lezen was, zat ik in gedachten het afgelopen weekend te evalueren en de impact daarvan.

De giga sneeuwval in Nederland maakte wel wat los, vind ik.

Ik heb me eigenlijk nog niet eerder uitgelaten over 🦠, en ik vind dat ook onnodig. Het voegt weinig toe wat ik vind, vind ik. Soms hoef je gewoon niet over alles je mening te ventileren, het betekent niet dat je geen mening hebt natuurlijk, maar waarom die altijd uitspreken? Over veel onderwerpen moedig ik het juist aan om je mening neer te zetten, maar dat is business gerelateerd.

Ik denk dat iedereen op zijn/haar manier en in zijn/haar situatie er soms even genoeg van heeft, het even boven je hoofd uitsteekt en het allemaal even teveel wordt. Logisch toch? Na bijna een jaar in deze sh*t te zitten…

Toch zag ik dit weekend even een opleving…waarin 🦠 even vergeten leek, of op zijn minst even naar de achtergrond verdween. En hoe fijn is dat, gewoon even die positieve vibes! Sneeuwpret, als in: wandelen door de sneeuw, lachende kinderen overal, sneeuwpoppen maken, sleeën, volgens mij waren er zelfs fanatiekelingen die NL even beschouwde als een wintersportgebied, als in ons eigen Vondelpark geloof ik (je kunt ook ergens in doorslaan denk ik dan…).

Maarrr hey, we hadden lol! Wat zo’n heuse sneeuwbui allemaal wel niet kan losmaken dacht ik. Nu las ik dus daarna de tekst op de fles. En toen reminde mij dat aan dat je vaak zelf verantwoordelijk bent voor die positive vibes. Het is een mindset-dingetje…

Oké, nu komt mijn spiri-spiri kant dus naar boven. Ik geloof oprecht dat positieve gedachten leiden tot positieve situaties, en ook vice versa. De wet van aantrekkingskracht is dat. (En even voor de goede orde, ik ben hier geen expert in. Dat wil ik ook absoluut niet claimen te zijn, maar ik lees er af en toe wel is over en vind het wel mega interessant!). Ik geloof gewoon dat, zolang je ergens maar in gelooft, het echt voelt van binnen, dát is wat je aantrekt en dus naar je toe komt, dat het positieve naar je toe komt en/of je dromen uitkomen, daar ben ik van overtuigd.

Dus oftewel do good, omdat dat is wat je gelooft en voelt! Alleen dan: good will come your way!

En ja, in deze tijden is dat af en toe knap lastig, dat erken ik ook, maar just try it 💕

Do good and good will come your way

Ik citeer even: According to ancient Hindu belief, living with good intent attracts good karma. Do good, and good will come your way.

Dit las ik gisteren onder douche op mijn showerfoam fles.

En yes girl, ik lees nu eenmaal de verpakkingen van mijn douche producten onder de douche…weten jullie dát ook weer. (Voor de nieuwsgierige onder ons en nu denkt ‘op welke fles dan?’, het staat op de showerfoam fles van de Rituals Karma lijn)

Anyway, voordat ik dus mijn fles aan het lezen was, zat ik in gedachten het afgelopen weekend te evalueren en de impact daarvan.

De giga sneeuwval in Nederland maakte wel wat los, vind ik.

Ik heb me eigenlijk nog niet eerder uitgelaten over 🦠, en ik vind dat ook onnodig. Het voegt weinig toe wat ik vind, vind ik. Soms hoef je gewoon niet over alles je mening te ventileren, het betekent niet dat je geen mening hebt natuurlijk, maar waarom die altijd uitspreken? Over veel onderwerpen moedig ik het juist aan om je mening neer te zetten, maar dat is business gerelateerd.

Ik denk dat iedereen op zijn/haar manier en in zijn/haar situatie er soms even genoeg van heeft, het even boven je hoofd uitsteekt en het allemaal even teveel wordt. Logisch toch? Na bijna een jaar in deze sh*t te zitten…

Toch zag ik dit weekend even een opleving…waarin 🦠 even vergeten leek, of op zijn minst even naar de achtergrond verdween. En hoe fijn is dat, gewoon even die positieve vibes! Sneeuwpret, als in: wandelen door de sneeuw, lachende kinderen overal, sneeuwpoppen maken, sleeën, volgens mij waren er zelfs fanatiekelingen die NL even beschouwde als een wintersportgebied, als in ons eigen Vondelpark geloof ik (je kunt ook ergens in doorslaan denk ik dan…).

Maarrr hey, we hadden lol! Wat zo’n heuse sneeuwbui allemaal wel niet kan losmaken dacht ik. Nu las ik dus daarna de tekst op de fles. En toen reminde mij dat aan dat je vaak zelf verantwoordelijk bent voor die positive vibes. Het is een mindset-dingetje…

Oké, nu komt mijn spiri-spiri kant dus naar boven. Ik geloof oprecht dat positieve gedachten leiden tot positieve situaties, en ook vice versa. De wet van aantrekkingskracht is dat. (En even voor de goede orde, ik ben hier geen expert in. Dat wil ik ook absoluut niet claimen te zijn, maar ik lees er af en toe wel is over en vind het wel mega interessant!). Ik geloof gewoon dat, zolang je ergens maar in gelooft, het echt voelt van binnen, dát is wat je aantrekt en dus naar je toe komt, dat het positieve naar je toe komt en/of je dromen uitkomen, daar ben ik van overtuigd.

Dus oftewel do good, omdat dat is wat je gelooft en voelt! Alleen dan: good will come your way!

En ja, in deze tijden is dat af en toe knap lastig, dat erken ik ook, maar just try it 💕

×

Hi!

Welkom bij The Creative Concept Studio.

 

Heb je een vraag? Of kan ik je ergens mee helpen, stel je vraag dan gerust hier, ik sta je graag direct te woord!

 

Mailen kan naar info@thecreativeconceptstudio.nl

 

Tot snel, liefs Mégan

× Hi! Waar kan ik je mee helpen?